Tukipyyntö

Yhteystiedot

Varmista, että sähköpostiosoite on oikein, jotta voimme tarvittaessa ottaa yhteyttä sinuun.

Tämä on lisenssitodistuksessa näkyvä asiakasnumero

Tuotetiedot

Tapaus

Huomautus: Joillain selaimilla voi liittää vain yhden tiedoston kerrallaan.

• Liitetiedostojen yhteenlasketun koon tulee olla alle 100 Mt
  • Tiedostoja voi liittää enintään 10
  • Tyhjät tiedostot hylätään

Jos koet teknisiä ongelmia tietoturvatuotteesi kanssa, voit luoda FSDIAG-tiedoston ja lähettää sen tekniseen tukeemme. Tiedostossa on tietoja, joita voidaan käyttää juuri sinun tietokonettasi koskevien ongelmien vianmääritykseen ja ratkaisemiseen.

Voit luoda tiedoston Support Tool -ohjelman avulla. Ohjelma kerää tärkeitä tietoja järjestelmästäsi ja sen määrityksistä. Tietoja ovat tuotetiedot, käyttöjärjestelmän lokit ja järjestelmäasetukset. Joissakin tapauksissa näitä tietoja voidaan pitää luottamuksellisina. Support Tool -ohjelman keräämät tiedot tallennetaan paikallisesti tietokoneellesi. Tietojen kerääminen voi kestää useita minuutteja.

FSDIAG-tiedoston luominen ja lähettäminen Windowsissa:

Huomautus: Support Tool edellyttää, että olet kirjautunut sisään järjestelmänvalvojana.

1. Napsauta Käynnistä.
  2. Valitse Kaikki ohjelmat > (F-Secure-tuote) > Support Tool. Tukityökalun ikkuna tulee näkyviin.
  3. Napsauta OK. Työkalu alkaa kerätä tietoja. Se luo tulostiedoston työpöydälle. Arkistotiedoston nimi on fsdiag.zip (tai fsdiag.tar.gz. Huomaa, että tiedoston koko on tavallisesti alle 10 Mt, mutta yrityskäyttäjillä koko saattaa olla jopa 100 Mt.
  4. Liitä tiedosto tukipyyntöösi. Tekninen tukemme käsittelee pyyntösi ja ottaa sinuun yhteyttä. Odota, kunnes vastaamme sinulle.

FSDIAG-tiedoston luominen ja lähettäminen Macissa:

1. Napsauta Finder-kuvaketta Dockissa.
  2. Valitse Sovellukset.
  3. Kaksoisnapsauta kohtaa F-Secure.
  4. Kaksoisnapsauta kohtaa Support Tool.
  5. Napsauta OK. Työkalu alkaa kerätä tietoja. Se luo tulostiedoston työpöydälle. Arkistotiedoston nimi on fsdiag.zip (tai fsdiag.tar.gz. Huomaa, että tiedoston koko on tavallisesti alle 10 Mt, mutta yrityskäyttäjillä koko saattaa olla jopa 100 Mt.
  6. Liitä tiedosto tukipyyntöösi. Tekninen tukemme käsittelee pyyntösi ja ottaa sinuun yhteyttä. Odota, kunnes vastaamme sinulle.

FSDIAG-tiedoston luominen ja lähettäminen Linuxissa:

Noudata artikkelissa Miten FSDIAG-tiedosto luodaan Linux-järjestelmissä? olevia ohjeita

Huomaa: Kun olet lähettänyt tukipyynnön, saat automaattisen sähköpostivastauksen meiltä. Vastauksessa on tukipyyntösi tunnistenumero. Säilytä tunnistenumero, sillä saatat tarvita sitä myöhemmin.