1. Skip to navigation
  2. Skip to content
  3. Skip to sidebar

F-Secure Internet Security 2012 Service Release 2

F-Secure har släppt en uppdatering till produkten Internet Security 2012. F-Secure Service Enabler Applications for Windows 2012 Service Release 2 (SR2) innehåller bland annat den nya funktionen för återanvändning av licenser, som gör att användaren kan flytta över en licens till en annan dator om alla tillgängliga platser i prenumerationsgruppen är upptagna. En mer detaljerad beskrivning av uppdateringarna finns i versionsinformationen för denna Service Release.

Alla befintliga Internet Security 2012-användare får denna Service Release automatiskt. Programvaran hämtas och installeras omärkligt i bakgrunden. När installationen har slutförts uppmanas användaren att starta om datorn.

18 juni 2012