1. Skip to navigation
  2. Skip to content
  3. Skip to sidebar

Ladda ner de senaste produktversionerna

Om du har en giltig licensnyckel för en produkt på denna sida kan du genom att följa instruktionerna installera den senaste produktversionen.

F-Secure Internet Security 2014

Komplett skydd för att surfa, handla, göra bankärenden och använda sociala medier. F-Secure Internet Security skyddar ditt digitala innehåll och dig när du är online med realtidsskydd mot virus, spionprogram, hackerangrepp och identitetsstöld. Dina transaktioner online säkras med Bankskydd och dina barn skyddas från olämpliga webbplatser.

Ladda ned

Instruktioner för installation:

Obs! Uppgradera inte till version 2014 om du har en prenumeration på en säkerhetstjänst med din internetoperatör eller med F-Secure SAFE. De personer som prenumererar på SAFE måste installera och uppgradera säkerhetstjänster genom My SAFE-portalen.

1. Klicka på "Ladda ned"-knappen ovan och välj Spara fil.
  2. Dubbelklicka på den nedladdade filen (F-SecureNetworkInstallerUpg.exe).
  3. Följ instruktionerna som visas på skärmen (välj språk, godkänn licensvillkoren).
  4. Om du har ny prenumerationsnyckel anger du denna i dialogrutan när den efterfrågas.
    Notera: Om du installerar över en befintlig prenumeration, så kan det hända att du inte blir tillfrågad om din nya nyckel. Ingen ny prenumerations nyckel behövs för att uppgradera till 2013 versionen.
  5. Följ instruktionerna vidare och starta sedan om din dator om detta anges.

F-Secure Mobile Security

Komplett skydd för att surfa, handla, göra bankärenden och använda sociala medier. F-Secure Mobile Security skyddar ditt digitala innehåll och dig mot virus, spionprogram, hackerangrepp och identitetsstöld när du är online. Det ger också skydd mot skadliga webbplatser och skadlig programvara och låter dig kontrollera att dina barn är trygga på nätet. Anti-Theft gör att du kan hitta, låsa eller rensa en förlorad eller stulen mobil enhet.

Ladda ned

Instruktioner för installation:

F-Secure Anti-Virus

F-Secure Anti-Virus ger dig realtidsskydd mot virus, spionprogram, infekterade e-postbilagor och andra skadeprogram. Automatiska uppdateringar och realtidssvar garanterar att du får det snabbaste skyddet mot alla nya hot, samtidigt som DeepGuard 5 Exploit Protection lyfter ditt skydd till en ny nivå.

Ladda ned

Instruktioner för installation:

Obs! Uppgradera inte om du har prenumererat på en säkerhetstjänst via din Internetleverantör. Vänta på vidare information.

1. Klicka på "Ladda ned"-knappen ovan och välj Spara fil.
  2. Dubbelklicka på den nedladdade filen (F-SecureNetworkInstallerUpg.exe).
  3. Följ instruktionerna på skärmen (välj språk, godkänn licensvillkoren).
  4. Om du har en ny prenumerationsnyckel så anger du denna när det efterfrågas.
    Notera: Om du installerar över en befintlig prenumeration, så kan det hända att du inte blir tillfrågad om din nya nyckel. Ingen ny prenumerations nyckel behövs för att uppgradera.
  5. Vidare följ instruktionerna och starta om din dator om detta anges.

F-Secure Anti-Virus for Mac

F-Secure® Anti-Virus for Mac ger ett bättre virusskydd utan att prestanda på din Mac påverkas. Läs systemkraven innan du hämtar programmet.

Hämta

Installationsinstruktioner:

1. Klicka på knappen ovan och välj Spara fil.
  2. Dubbelklicka på den hämtade filen (f-secure_anti-virus_for_mac.mpkg). Fönstret Välkommen till installationsprogrammet för F-Secure Anti-Virus for Mac visas.
  3. Klicka på Fortsätt och följ anvisningarna på skärmen (acceptera licensvillkoren, välj mål och installationstyp m.m.) tills installationen har slutförts.
  4. Skriv in prenumerationskoden när du uppmanas att göra det och klicka på Ange. När prenumerationen har verifierats är din Mac-dator fullständigt skyddad.

F-Secure Online Backup

F-Secures onlinesäkerhetskopiering kommer att upphöra den 30 juni 2014.
Läs mer i Knowledge Base.

F-Secure Online Backup for Windows gäller för alla länder:
Ladda ned
F-Secure Online Backup for Windows gäller endast för USA:
Ladda ned
F-Secure Online Backup for Mac OS X gäller för alla länder:
Ladda ned
F-Secure Online Backup for Mac OS X gäller endast för USA:
Ladda ned

Instruktioner för installation:

1. Klicka på den "Ladda ned"-knapp som gäller för dig ovan och välj Spara fil.
  2. Kör den nedladdade filen.
  3. Följ instruktionerna på skärmen (välj språk, godkänn licensvillkoren).
  4. Om du har en ny prenumerationsnyckel anger du denna när det efterfrågas.
    Notera: Under prenumerationsperioden uppdateras F-Secure Online Backup automatiskt till den senaste programversionen, så du behöver inte manuellt installera den.
  5. Följ instruktionerna vidare och starta sedan om din dator om detta anges.

F-Secure Anti-Theft

Anti-Theft for Mobile skyddar dina data om du tappar bort telefonen eller om den blir stulen, och hjälper dig att hitta den

Ladda ned

Instruktioner för installation:

1. Klicka på "Ladda ned"-knappen och välj det bästa alternativet för att hämta Anti-Theft for Mobile.
  2. Följ instruktionerna på skärmen.
  3. När du har slutfört installationen, är din mobiltelefon skyddad.