Lähetä tukipyyntö

Voit lähettää tukipyynnön täyttämällä alla olevan lomakkeen.

Pyyntösi saatetaan käsitellä nopeammin, jos luot FSDIAG-tiedoston ja liität sen tukipyyntöön. Tiedostossa on meille tärkeitä tietoja järjestelmästäsi.

Luo ja lähetä FSDIAG-tiedosto

Yhteystietosi

Tuotteen tiedot

Palvelupyynnön tiedot

Liitetiedoston tulee olla alle 30 Mt.

Päivitä captcha-kuvavarmennus

Luo ja lähetä FSDIAG-tiedosto

Jos koet teknisiä ongelmia tietoturvatuotteesi kanssa, voit luoda FSDIAG-tiedoston ja lähettää sen tekniseen tukeemme. Tiedostossa on tietoja, joita voidaan käyttää juuri sinun tietokonettasi koskevien ongelmien vianmääritykseen ja ratkaisemiseen.

Voit luoda tiedoston Support Tool -ohjelman avulla. Ohjelma kerää tärkeitä tietoja järjestelmästäsi ja sen määrityksistä. Kerättäviä tietoja ovat tuotetiedot, käyttöjärjestelmän lokit ja järjestelmäasetukset. Joissakin tapauksissa näitä tietoja voidaan pitää luottamuksellisina. Support Tool -ohjelman keräämät tiedot tallennetaan paikallisesti tietokoneellesi. Tietojen kerääminen voi kestää muutamia minuutteja. FSDIAG-tiedoston luominen ja lähettäminen:

Huomautus: Support Tool edellyttää, että olet kirjautunut sisään järjestelmänvalvojana.

1. Napsauta Käynnistä.
  2. Valitse Kaikki ohjelmat > (F-Secure-tuote) > Support Tool. Näkyviin tulee tukityökalun ikkuna.
  3. Napsauta OK. Työkalu alkaa kerätä tietoja. Se luo tulostustiedoston työpöydälle. Arkistotiedoston nimi on fsdiag.tar.gz. Huomaa, että tiedoston koko on tavallisesti alle 10 Mt, mutta yrityskäyttäjillä tiedosto saattaa olla jopa 100 Mt.
  4. Liitä tiedosto tukipyyntöösi. Tekninen tukemme käsittelee pyyntösi ja ottaa sinuun yhteyttä. Odota, kunnes vastaamme sinulle.

Huomaa: Kun olet lähettänyt tukipyynnön, saat automaattisen sähköpostivastauksen meiltä. Vastauksessa on tukipyyntösi tunnistenumero. Säilytä tunnistenumero, sillä saatat tarvita sitä myöhemmin.

Voit myös ladata ja suorittaa F-Securen tukityökalun seuraavasta osoitteesta: ftp://ftp.f-secure.com/support/tools/fsdiag/fsdiag.zip.