Be om støtte

Fyll ut skjemaet nedenfor for å sende inn støtteforespørselen.

Forespørselen kan bli behandlet raskere hvis du oppretter og legger ved en fil kalt FSDIAG. Denne filen gir oss viktig informasjon om systemet ditt.

Opprett og send en FSDIAG-fil

Dine kontaktopplysninger

Produktdetaljer

Sak

Filvedlegg må være mindre enn 30 MB

Oppdater Captcha

Opprette og sende FSDIAG-fil

Hvis du har tekniske problemer med sikkerhetsproduktet, kan du opprette og sende en FSDIAG-fil til den tekniske brukerstøtten. Denne filen inneholder informasjon som brukes til å feilsøke og løse problemer som er spesifikke for din datamaskin.

Du kan opprette filen ved å bruke støtteverktøyprogrammet. Programmet innhenter viktig informasjon om systemet og konfigurasjonen. Informasjonen omfatter produktdetaljer, operativsystemlogger og systeminnstillinger. I noen tilfeller kan denne informasjonen anses som konfidensiell. Dataene som innhentes ved hjelp av støtteverktøyet, lagres lokalt på datamaskinen. Det kan ta noen minutter å innhente informasjonen.

Slik oppretter og sender du FSDIAG-filen i Windows:

Merk: Du må logge på som administrator i støtteverktøyet.

1. Klikk på Start.
  2. Velg Alle programmer > (ditt F-Secure-produkt) > Støtteverktøy. Støtteverktøy-vinduet vises.
  3. Klikk på OK. Verktøyet starter innhentingen av informasjon. Resultatfilen opprettes på skrivebordet. Navnet på arkivfilen er fsdiag.zip (eller fsdiag.tar.gz). Legg merke til at størrelsen på filen vanligvis er mindre enn 10 MB, men hos brukere i bedrifter kan filstørrelsen være så mye som 100 MB.
  4. Legg ved filen i støtteforespørselen. Forespørselen behandles av den tekniske brukerstøtten, og du vil bli kontaktet. Vennligst vent på svar fra oss.

Slik oppretter og sender du FSDIAG-filen på en Mac:

1. Klikk på Finder-ikonet i Dock.
  2. Klikk på Programmer.
  3. Dobbeltklikk på F-Secure.
  4. Dobbeltklikk på Støtteverktøy.
  5. Klikk på OK. Verktøyet starter innhentingen av informasjon. Resultatfilen opprettes på skrivebordet. Navnet på arkivfilen er fsdiag.zip (eller fsdiag.tar.gz). Legg merke til at størrelsen på filen vanligvis er mindre enn 10 MB, men hos brukere i bedrifter kan filstørrelsen være så mye som 100 MB.
  6. Legg ved filen i støtteforespørselen. Forespørselen behandles av den tekniske brukerstøtten, og du vil bli kontaktet. Vennligst vent på svar fra oss.

Slik oppretter og sender du FSDIAG-filen i Linux:

Følg instruksjonene i artikkelen Hvordan opprette en FSDIAG-fil i Linux-systemer?

Merk: Når du har sendt støtteforespørselen, vil du motta svar fra oss i form av en automatisk e-post. Svaret inneholder ID-en for støtteforespørselen din. Lagre ID-en for senere bruk.