Støtte­verktøy

Last ned og kjør

En samling av støtteverktøy som er nyttige for spesifikke produktproblemer.

Merk: Disse verktøyene bør kun brukes som en siste utvei når alle andre tiltak for å løse problemet mislykkes. Les alle relaterte instruksjoner nøye.

Avinstalleringsverktøy for Windows

Et program som du kan bruke til å fjerne F-Secure-produkter fra datamaskinen. Dette verktøyet må kun brukes som en siste utvei når du ikke kan fjerne produktet gjennom den vanlige avinstalleringsmetoden.

Avinstalleringsverktøy for Windows - PSB Computer Protection

Et program du kan bruke til å fjerne F-Secure PSB Computer Protection fra datamaskinen. Bruk dette verktøyet bare som siste utvei hvis du ikke får fjernet produktet på den vanlige avinstalleringsmåten.

Avinstalleringsverktøy for Mac

Et skript som du kan bruke til å fjerne F-Secure Anti-Virus for Mac og F-Secure Mac Protection fra Mac-maskinen. Dette verktøyet må kun brukes som en siste utvei når du ikke kan fjerne produktet gjennom den vanlige avinstalleringsmetoden.

Online Scanner

Skann og rens PCen gratis.

FSAUA-nullstillingsverktøy

Et verktøy som nullstiller F-Secure automatisk oppdateringsagent (FSAUA).

fsdbupdate for Windows

fsdbupdate-verktøyet (fsdbupdate.exe) oppdaterer alle databaser (antivirus, spionprogrammer, søppelpost, foreldrekontroll osv.) for F-Secure-produkter som kjører på Windows.

fsdbupdate for Linux

fsdbupdate-verktøyet (fsdbupdate9.run) oppdaterer alle databaser for F-Secure-produkter som kjører på Linux.

Støtteverktøy (FSDIAG)

Hvis du har tekniske problemer med sikkerhetsproduktet, kan du opprette og sende en FSDIAG-fil til den tekniske brukerstøtten. Denne filen inneholder informasjon som brukes til å feilsøke og løse problemer som er spesifikke for din datamaskin.

Støtteverktøy (FSDIAG) for Mac

Hvis du har tekniske problemer med sikkerhetsproduktet på Mac, kan du opprette og sende en FSDIAG-fil til den tekniske brukerstøtten. Denne filen inneholder informasjon som brukes til å feilsøke og løse problemer som er spesifikke for din datamaskin.

Støtteverktøy (FSDIAG) for Linux

Hvis du har tekniske problemer med sikkerhetsproduktet på Linux, kan du opprette og sende en FSDIAG-fil til den tekniske brukerstøtten. Denne filen inneholder informasjon som brukes til å feilsøke og løse problemer som er spesifikke for din datamaskin.

Vit hva som truer

Lenker til informasjon om trusler og instruksjoner for fjerning, levert av F-Secure Labs.

DB-sporer

Siste databaseoppdateringer

Trusselbeskrivelser

Tekniske detaljer om ondsinnede trusler som er identifisert av Labs.

Instruksjoner for fjerning

Tekniske detaljer og instruksjoner for fjerning av ondsinnede trusler som er identifisert av Labs.

Klassifisering av trusler

Informasjon om hvordan F-Secure klassifiserer trusler.