Støtteforespørsel

Dine kontaktopplysninger

Pass på at e-postadressen er riktig, slik at vi kan kontakte deg ved behov.

Dette er kundenummeret som er oppgitt på lisenssertifikatet

Produktdetaljer

Sak

Merk: Noen nettlesere kan ikke legge ved flere filer.

• Totalstørrelsen på vedlagte filer må være under 100 MB
  • Opptil 10 filer kan legges ved
  • Tomme filer vil bli forkastet

Hvis du har tekniske problemer med sikkerhetsproduktet, kan du opprette og sende en FSDIAG-fil til den tekniske brukerstøtten. Denne filen inneholder informasjon som brukes til å feilsøke og løse problemer som er spesifikke for din datamaskin.

Du kan opprette filen ved å bruke støtteverktøyprogrammet. Programmet innhenter viktig informasjon om systemet og konfigurasjonen. Informasjonen omfatter produktdetaljer, operativsystemlogger og systeminnstillinger. I noen tilfeller kan denne informasjonen anses som konfidensiell. Dataene som innhentes ved hjelp av støtteverktøyet, lagres lokalt på datamaskinen. Det kan ta noen minutter å innhente informasjonen.

Slik oppretter og sender du FSDIAG-filen i Windows:

Merk: Du må logge på som administrator i støtteverktøyet.

1. Klikk på Start.
  2. Velg Alle programmer > (ditt F-Secure-produkt) > Støtteverktøy. Støtteverktøy-vinduet vises.
  3. Klikk på OK. Verktøyet starter innhentingen av informasjon. Resultatfilen opprettes på skrivebordet. Navnet på arkivfilen er fsdiag.zip (eller fsdiag.tar.gz). Legg merke til at størrelsen på filen vanligvis er mindre enn 10 MB, men hos brukere i bedrifter kan filstørrelsen være så mye som 100 MB.
  4. Legg ved filen i støtteforespørselen. Forespørselen behandles av den tekniske brukerstøtten, og du vil bli kontaktet. Vennligst vent på svar fra oss.

Slik oppretter og sender du FSDIAG-filen på en Mac:

1. Klikk på Finder-ikonet i Dock.
  2. Klikk på Programmer.
  3. Dobbeltklikk på F-Secure.
  4. Dobbeltklikk på Støtteverktøy.
  5. Klikk på OK. Verktøyet starter innhentingen av informasjon. Resultatfilen opprettes på skrivebordet. Navnet på arkivfilen er fsdiag.zip (eller fsdiag.tar.gz). Legg merke til at størrelsen på filen vanligvis er mindre enn 10 MB, men hos brukere i bedrifter kan filstørrelsen være så mye som 100 MB.
  6. Legg ved filen i støtteforespørselen. Forespørselen behandles av den tekniske brukerstøtten, og du vil bli kontaktet. Vennligst vent på svar fra oss.

Slik oppretter og sender du FSDIAG-filen i Linux:

Følg instruksjonene i artikkelen Hvordan opprette en FSDIAG-fil i Linux-systemer?

Merk: Når du har sendt støtteforespørselen, vil du motta svar fra oss i form av en automatisk e-post. Svaret inneholder ID-en for støtteforespørselen din. Lagre ID-en for senere bruk.