Ondersteuningsverzoek

Uw contactgegevens

Controleer of het e-mailadres correct is, zodat we contact met u kunnen opnemen als dit nodig is.

Dit is het klantnummer dat wordt vermeld in uw licentiecertificaat

Productdetails

Case

Opmerking: in sommige webbrowsers kunnen niet meerdere bestanden worden bijgevoegd.

• De totale grootte van bijgevoegde bestanden moet kleiner zijn dan 100 MB
  • Er kunnen maximaal 10 bestanden worden bijgevoegd
  • Lege bestanden worden verwijderd

Als u technische problemen hebt met uw beveiligingsproduct, kunt u een FSDIAG-bestand versturen naar onze technische ondersteuning. Het bestand bevat informatie die kan worden gebruikt voor probleemoplossing en voor het verhelpen van problemen die specifiek zijn voor uw computer.

U kunt het bestand maken met behulp van het ondersteuningsprogramma Support Tool. Het programma verzamelt essentiële informatie over uw systeem en de configuratie ervan. De informatie omvat productgegevens, logbestanden van het besturingssysteem en systeeminstellingen. In enkele gevallen zou deze informatie als vertrouwelijk kunnen worden beschouwd. De verzamelde gegevens worden lokaal op uw computer opgeslagen. Het verzamelen van informatie neemt enkele minuten in beslag.

Het FSDIAG-bestand maken en versturen in Windows:

Opmerking: Support Tool vereist dat u bent aangemeld als beheerder.

1. Klik op Start.
  2. Selecteer Alle programma's > (uw F-secure-product) > Support Tool. Het venster Support Tool wordt weergegeven.
  3. Klik op OK. Het programma begint met het verzamelen van informatie. Het maakt een uitvoerbestand op uw bureaublad. De naam van het archiefbestand is fsdiag.zip (of fsdiag.tar.gz). Let op dat de grootte van het bestand normaliter minder is dan 10 MB, maar bij zakelijke gebruikers kan de bestandsgrootte wel 100 MB worden.
  4. Voeg het bestand toe aan uw ondersteuningsverzoek. Onze technische ondersteuning neemt uw verzoek in behandeling en neemt contact met u op. Wacht op onze reactie.

Het FSDIAG-bestand maken en versturen in Mac:

1. Klik op het pictogram Finder in het Dock.
  2. Klik op Applicaties.
  3. Dubbelklik op F-Secure.
  4. Dubbelklik op het Ondersteuningsprogramma.
  5. Klik op OK. Het programma begint met het verzamelen van informatie. Het maakt een uitvoerbestand op uw bureaublad. De naam van het archiefbestand is fsdiag.zip (of fsdiag.tar.gz). Let op dat de grootte van het bestand normaliter minder is dan 10 MB, maar bij zakelijke gebruikers kan de bestandsgrootte wel 100 MB worden.
  6. Voeg het bestand toe aan uw ondersteuningsverzoek. Onze technische ondersteuning neemt uw verzoek in behandeling en neemt contact met u op. Wacht op onze reactie.

Het FSDIAG-bestand maken en versturen in Linux:

Volg de instructies in het artikel Hoe maak ik een FSDIAG-bestand op Linux-systemen?

Opmerking: wanneer u een ondersteuningsverzoek hebt verstuurd, ontvangt u van ons een automatisch e-mailbericht als antwoord. Het antwoord bevat de ticket-id van uw ondersteuningsverzoek. Sla de ticket-id op, aangezien u dit misschien later nodig hebt ter referentie.