Support­værktøjer

Hent og kør

En samling af supportværktøjer, der er praktiske til bestemte produktproblemer.

Bemærk! Brug kun disse værktøjer som en sidste udvej, hvis alle andre tiltag ikke afhjælper problemet. Læs alle relaterede instruktioner grundigt.

Afinstallationsværktøj til Windows

Et program, du kan bruge til at fjerne F-Secure-produkter fra din computer. Brug kun dette værktøj som en sidste udvej, hvis du ikke er i stand til at fjerne produktet via den normale afinstallationsmetode.

Afinstallationsværktøj til Windows - PSB Computer Protection

Et program, du kan bruge til at fjerne F-Secure PSB Computer Protection fra din computer. Brug kun dette værktøj som en sidste udvej, hvis du ikke kan fjerne produktet via den normale afinstallationsmetode.

Afinstallationsværktøj til Mac

Et script, du kan bruge til at fjerne F-Secure Anti-Virus til Mac og F-Secure Mac Protection fra din Mac-computer. Brug kun dette værktøj som en sidste udvej, hvis du ikke er i stand til at fjerne produktet via den normale afinstallationsmetode.

Online Scanner

Scan og rens din pc gratis.

FSAUA-nulstillingsværktøj

Et værktøj til nulstilling af F-Secure Automatic Update Agent (FSAUA).

fsdbupdate til Windows

Hjælpeprogrammet fsdbupdate (fsdbupdate.exe) opdaterer alle databaser (Antivirus, Spyware, Spam, Forældrekontrol osv.) til F-Secure-produkter, der kører på Windows.

fsdbupdate til Linux

Hjælpeprogrammet fsdbupdate (fsdbupdate9.run) opdaterer alle databaser til F-Secure-produkter, der kører på Linux.

Supportværktøj (FSDIAG)

Hvis du har tekniske problemer med dit sikkerhedsprodukt, kan du oprette og sende en FSDIAG-fil til vores tekniske support. Filen indeholder oplysninger, der kan anvendes ved fejlfinding og løsning af problemer, som er opstået på din computer.

Supportværktøj (FSDIAG) til Mac

Hvis du har tekniske problemer med dit sikkerhedsprodukt på Mac, kan du oprette og sende en FSDIAG-fil til vores tekniske support. Filen indeholder oplysninger, der kan anvendes til fejlfinding og løsning af problemer, som er opstået på din computer.

Supportværktøj (FSDIAG) til Linux

Hvis du har tekniske problemer med dit sikkerhedsprodukt på Linux, kan du oprette og sende en FSDIAG-fil til vores tekniske support. Filen indeholder oplysninger, der kan anvendes til fejlfinding og løsning af problemer, som er opstået på din computer.

Kend truslen

Links til oplysninger om trusler og til fjernelsesinstruktioner fra F-Secure Labs.

DB Tracker

Seneste databaseopdateringer

Beskrivelser af trusler

Tekniske detaljer om ondsindede trusler identificeret af Labs.

Fjernelses­instruktioner

Tekniske detaljer og fjernelsesinstruktioner til ondsindede trusler identificeret af Labs.

Klassifikation af trusler

Oplysninger om, hvordan F-Secure klassificerer trusler.