Din anmodning kan blive behandlet hurtigere, hvis du opretter og vedhæfter en fil med navnet FSDIAG. Denne fil giver os vigtige oplysninger om dit system.

Opret og send en FSDIAG-fil

Gå til F-Secure Labs: Send en prøvefil (SAS) for at sende en fil eller URL til analyse
Bemærk! Korrespondance fra SAS er kun tilgængelig på engelsk.

DINE KONTAKTOPLYSNINGER

PRODUKTOPLYSNINGER

Sag

Gå til F-Secure Labs: Send en prøvefil (SAS) for at sende en fil eller URL til analyse
Bemærk! Korrespondance fra SAS er kun tilgængelig på engelsk.

Vedhæftet fil skal være under 25 MB

Opdater Captcha

Opret og send FSDIAG-filen

Hvis du har tekniske problemer med dit sikkerhedsprodukt, kan du oprette og sende en FSDIAG-fil til vores tekniske support. Filen indeholder oplysninger, der kan anvendes ved fejlfinding og løsning af problemer, som er opstået på din computer.

Du kan oprette filen ved hjælp af programmet Supportværktøj. Dette program indsamler vigtige oplysninger om dit system og dets konfiguration. Oplysningerne inkluderer produktoplysninger, operativsystemlogfiler og systemindstillinger. Disse oplysninger kan i visse tilfælde være fortrolige. De data, der indsamles af supportværktøjet, opbevares lokalt på din computer. Indsamling af oplysningerne kan tage flere minutter.

Sådan oprettes og sendes FSDIAG-filen i Windows:

Bemærk: Supportværktøjet kræver, at du er logget på som administrator.

1. Klik på Start.
  2. Vælg Alle programmer > (dit F-Secure-produkt) > Supportværktøj. Vinduet Supportværktøj åbnes.
  3. Klik på OK. Værktøjet starter med at indsamle oplysninger. Det opretter outputfilen på dit skrivebord. Navnet på arkivfilen er fsdiag.zip (eller fsdiag.tar.gz). Bemærk, at filens størrelse normalt er på mindre end 10 MB. Ved virksomhedsbrugere kan filstørrelsen dog være på op til 100 MB.
  4. Vedhæft filen til din supportanmodning. Vores tekniske support vil håndtere din anmodning og kontakte dig. Vent venligst, til du hører fra os.

Sådan oprettes og sendes FSDIAG-filen i Mac:

1. Klik på ikonet Finder i Dock.
  2. Klik på Programmer.
  3. Dobbeltklik på F-Secure.
  4. Dobbeltklik på Supportværktøj.
  5. Klik på OK. Værktøjet starter med at indsamle oplysninger. Det opretter outputfilen på dit skrivebord. Navnet på arkivfilen er fsdiag.zip (eller fsdiag.tar.gz). Bemærk, at filens størrelse normalt er på mindre end 10 MB. Ved virksomhedsbrugere kan filstørrelsen dog være på op til 100 MB.
  6. Vedhæft filen til din supportanmodning. Vores tekniske support vil håndtere din anmodning og kontakte dig. Vent venligst, til du hører fra os.

Sådan oprettes og sendes FSDIAG-filen i Linux:

Følg anvisningerne i artiklen Hvordan opretter jeg en FSDIAG-fil på Linux-systemer?

Bemærk: Når du har indsendt din supportanmodning, modtager du automatisk et svar fra os pr. e-mail. Svaret indeholder din supportanmodnings ID-nummer. Gem ID-nummeret til senere brug og reference.