F-Secure Countercept

F-Secure Countercept detecteert aanvallen op uw organisatie door geavanceerde cybercriminelen en treft passende tegenmaatregelen.

Hoe gaat F-Secure Countercept te werk?

We hebben decennialange ervaring met het detecteren en blokkeren van cyberaanvallen, zowel intern als in samenwerking met organisaties. En we hebben nog veel langer gewerkt aan de ontwikkeling van de technologie en dienstverlening die aan de basis van F-Secure Countercept staan. Al deze ervaring vindt zijn neerslag in een unieke methodiek die mensen, processen en technologie verenigt: Continuous Response. Dit maakt het mogelijk om gerichte aanvallen af te slaan terwijl ze plaatsvinden. Continuous Response is inzetbaar voor elk bedrijf, ongeacht het volwassenheidsniveau van zijn beveiliging.

Aan de basis van Continuous Response staan de drie C's: Collaboration, Context en Control.

Samenwerking

Zodra een aanval wordt gedetecteerd, komen diverse teams direct in actie, zowel binnen uw organisatie als de onze.

De samenwerking tussen beveiligingsexperts en interne en externe besluitvormers draagt bij aan gestroomlijnde communicatie en processen en snelle en trefzekere beslissingen.

Context

Als uw organisatie door een cyberaanval wordt getroffen, hebt u toegang nodig tot telemetrie en relevante data voor uw complete IT-omgeving.

Dankzij de combinatie van menselijke beveiligingsexpertise en technologie zijn we als geen ander in staat om een oogwenk alle belangrijke informatie over beveiligingsincidenten te verzamelen.

Controle

Controle omvat forensisch onderzoek, het inperken van cyberaanvallen en het treffen van herstelmaatregelen.

Hiervoor maken we gebruik van data die we in het contextstadium hebben vergaard en tools voor het verzamelen van forensische data. We scannen endpoints proactief op indicators of compromise (tekenen van een incident) en afwijkende objecten in het bestandssysteem. Deze inzichten helpen ons om incidenten in de kiem te smoren.

Gerelateerd materiaal
Wat is Continuous Response?

Hoe kunt u cyberaanvallen in real-time blokkeren? Met Continuous Response. Deze methodiek voor detectie en incidentrespons is inzetbaar voor iedere organisatie, ongeacht het volwassenheidsniveau van de beveiliging.

Testimonials