F-Secure Protection
Service for Business

De beste zakelijke beveiliging voor computers, mobiele apparaten en servers

 • De beste beveiliging Uit diverse tests blijkt dat we effectievere beveiliging bieden dan onze concurrenten. *
 • De beste beveiligingsoplossing Beschermt alle endpoints en biedt speciale componenten zoals patchbeheer.
 • Reduceer de overhead Installeer, beheer en bewaak de beveiliging met minder inspanning.

F-Secure Protection Service for Business is de beste en meest uitgebreide softwareoplossing voor endpoint bescherming die op de markt verkrijgbaar is. De oplossing biedt een antwoord op uitdagende zakelijke beveiligingsvraagstukken, maar vergt geen noemenswaardige beheer- of onderhoudsinspanning.

Protection Service for Business beschermt al uw apparaten tegen alle mogelijke bedreigingen, van ransomware tot datalekken. De oplossing biedt bescherming voor Mac- en Windows-computers, smartphones met iOS en Android, en diverse serverplatforms.

*Bron: AV-Test, 2011 t/m 2014, 2016, 2018 & 2020

F-Secure wint AV-TEST Best Protection 2020 Award

AV-TEST erkende F-Secure met de prestigieuze Best Protection Award voor het bieden van het hoogste beschermingsniveau gedurende 2020. F-Secure staat bovenaan de industrie als enige leverancier met een AV-TEST Best Protection-onderscheiding in 7 van de afgelopen 10 jaar, waardoor het het meest consistente trackrecord in de branche heeft - Maart 2021

Één oplossing voor het beschermen van uw hele onderneming

F-Secure Protection Service for Business biedt een cloud-gebaseerd beheerportal en clients voor endpoint bescherming. De oplossing beveiligt computers, mobiele apparaten en servers.

Beheerportal

Beheerportal

 • Beheer alle beveiliging via een console in de cloud. Dit vereenvoudigt de installatie, het beheer en de bewaking van alle componenten voor endpoint bescherming, hun profielen en de geïntegreerde beveiligingstools.
 • Eén portal voor implementatie, beheer en bewaking
 • Automatic patch management
 • Geen serverhardware vereist
 • Kant-en-klare integratie met 3rd party beheertools
Computer Protection

Computer Protection

Het aantal bedreigingen neemt een hoge vlucht, en dat geldt ook voor hun complexiteit. Het is daarom van cruciaal belang om te beschikken over krachtige, gelaagde bescherming voor Windows- en Mac-computers die gebruikmaakt van moderne technologieën zoals patchbeheer, real-time bedreigingsinformatie en heuristieke analyse.

F-Secure Computer Protection is verkrijgbaar als Standard of Premium versie. Deze laatste versie biedt geavanceerde functionaliteit voor bedrijven die behoefte hebben aan meer beveiligingsmogelijkheden, overzicht, grip en beheereenvoud. Premium-functies zijn onder meer Application Control voor het blokkeren van scripts en DataGuard, dat grip biedt op de toegang tot bestanden.

 • Award-winnende beveiliging voor Mac en Windows
 • AV-TEST Best Protection, 2011-2014, 2016 & 2018
 • Geïntegreerd patchbeheer voor Windows-computers
 • Geavanceerde gedrags- en heuristische analyses
 • Kunstmatige intelligentie en algoritmes voor machineleren in DeepGuard 6
Mobile Protection

Mobile Protection

Smartphones zijn vatbaar voor datalekken. In 2016 nam het aantal malware-aanvallen op smartphones met bijna 400% toe. Met ingang van mei 2018 kunnen datalekken op basis van de General Data Protection Regulation worden bestraft met een boete van €20 miljoen of 4% van de totale bedrijfsomzet. Protection Service for Business biedt beveiliging van, en overzicht en grip op mobiele apparaten.

NB: Deze component van Protection Service for Business is niet beschikbaar in Bahrein, Iran, Koeweit, Oman, Turkije, Qatar, Saudi-Arabië en de Verenigde Arabische Emiraten.

 • Mobiele beveiliging van de volgende generatie voor iOS- en Android-apparaten
 • Wi-Fi-beveiliging (VPN)
 • Proactieve app- en webbeveiliging
 • Ondersteuning voor 3rd party MDM-oplossingen
Server Protection

Server Protection

Bescherm de bedrijfskritische communicatie, samenwerking en gegevensopslag met speciale beveiligingfunctionaliteit voor Exchange-, SharePoint- en Citrix-servers en laat alle servers op piekcapaciteit draaien.

 • Beveiliging voor servers op meerdere platformen
 • Geavanceerde gedrags- en heuristische analyses
 • Volledig geïntegreerd patchbeheer
 • Aanvullende SharePoint- en Exchange-onderdelen

De beste endpoint bescherming, simpel en kostenefficiënt

Bescherm uw organisatie met een brancheleidende beveiligingsoplossing die zich kenmerkt door eenvoud van installatie en beheer. F-Secure Protection Service for Business zet de nieuwe norm als het gaat om de bedrijfsbrede beveiliging van endpoints, communicatie, samenwerking en gegevensopslag. Deze functionaliteit wordt gecombineerd met aantrekkelijk lage totale eigendomskosten.

SIEM-/RMM-ONDERSTEUNING

Kostenefficiënte, open integratie met elke tool voor centraal beheer.

SIEM-/RMM-ONDERSTEUNING

Kan worden ingezet als onderdeel van een overkoepelend ecosysteem voor cyberbeveiliging en worden beheerd op basis van een Security Information & Event Management (SIEM)- of Remote Monitoring & Management (RMM)-oplossing.

MINDER OVERHEAD

Vereenvoudigt het beveiligingsbeheer, zodat er minder tijd en personeel nodig zijn.

MINDER OVERHEAD

Dit is mogelijk dankzij geconsolideerd en gestroomlijnd beheer, automatische updates van clients en databases en geautomatiseerd patchbeheer.

GEBRUIKSGEMAK

De oplossing is ontwikkeld met het oog op beheereenvoud. Er is dus geen speciale beveiligingsexpertise vereist. Een simpele en schaalbare implementatie.

GEBRUIKSGEMAK

Dit draagt bij aan kostenefficiënt beheer en zorgt ervoor dat de IT-afdeling haar focus kan richten op taken met een meer strategisch karakter. AV-Comparatives beschreef de installatie als "niet moeilijker dan het installeren van iTunes".

GEEN SERVERS VEREIST

Geen noodzaak om te investeren in serverhardware, software of onderhoud.

GEEN SERVERS VEREIST

Geen noodzaak om tijd en geld te investeren in de installatie of het onderhoud van servers. Het enige wat u nodig hebt voor het beheer van de endpoint bescherming is een browser.

Vind een geautoriseerde reseller

Wij werken samen met gespecialiseerde resellers bij de verkoop van onze producten.

Referenties

Hieronder laten we de gebruikers van F-Secure Protection Service for Business aan het woord:

Wij bieden ook

F-Secure Rapid Detection & Response

Controleer de status en beveiliging van uw IT-omgeving, detecteer snel gerichte aanvallen en reageer met contextuele zichtbaarheid en automatisering.

F-Secure Radar

Een kant-en-klaar platform voor het scannen op, en verhelpen van kwetsbaarheden.