F-Secure Elements – Eén platform voor al uw beveiligingsbehoeften

F-Secure Elements

Het alles-in-een cyber security platform

Beheer al uw beveiligingsbehoeften vanaf één console. Secure Elements geeft u de duidelijkheid, flexibiliteit en technologie die u nodig hebt om u aan te passen aan veranderende bedreigingen en zakelijke behoeften.

Meer flexibiliteit,
minder complexiteit

Verander complexiteit in helderheid

F-Secure Elements is een cloud-native platform dat alles levert, van vulnerability management en collaboration protection tot endpoint bescherming en detectie en respons - beheerd vanuit één enkele security console. Gebruik individuele oplossingen voor specifieke behoeften of verkrijg volledige bescherming door ze allemaal te combineren.

Met superflexibele licenties en een security-as-a-service-optie, kun je de oplossingen kiezen die je nu nodig hebt en naar behoefte op- of afbouwen.

F-Secure Elements is eenvoudig intern te beheren. Of u kunt het kopen als een volledig beheerde abonnementsservice van een van onze gecertificeerde partners, wat betekent dat een heel team van cyberbeveiligingsexperts van wereldklasse altijd voor u klaar staat.

Zie de voordelen F-Secure Elements in 90 seconden

Alles wat je nodig hebt en meer

Volledige zichtbaarheid en bewustzijn

Het hebben van de beste cyber security status begint met het kennen van al uw data en configuraties. Elements plaatst alles wat u nodig hebt in één enkel venster, inclusief priorisering van activa, identificatie van kwetsbaarheden, patchbeheer, incidentdetectie en meer. Zo heeft u altijd een compleet beeld van uw kritische afhankelijkheden en volledig bewustzijn.

Gegevens gedeeld tussen oplossingen

De oplossingen in Elements delen automatisch gegevens, wat betekent dat wanneer een inbreuk of probleem wordt gedetecteerd in één gebied, er automatisch reacties kunnen worden gestart in andere oplossingen die u gebruikt, zonder dat handmatige herconfiguratie nodig is. Dat betekent minder fouten, minder gemiste kansen en strengere beveiliging.

Passend bij de groei van de organisatie

Koop de oplossingen die je nu nodig hebt en kies wat je later nog meer nodig hebt. Met flexibele licentieopties en oplossingen voor al uw beveiligingsbehoeften, is Elements ontworpen om met u mee te groeien. Het bedreigingslandschap en de zakelijke behoeften veranderen snel. Met F-Secure Elements kunt u sneller reageren.

Volledig beheerd of beheer in de cloud

F-Secure Elements is beschikbaar als een volledig beheerde, op gebruik gebaseerde abonnementsservice via onze servicepartners, of als een gelicentieerde oplossing die u zelf kunt beheren. En met onze ingebouwde "Elevate to F-Secure"-service kan ons team uw moeilijkste gevallen aan en staat u altijd voor u klaar.

82% van de bedrijven wil een alles-in-een oplossing

Meer flexibiliteit, minder complexiteit

Beheer al uw beveiligingsbehoeften vanaf één console. Onze alles-in-één beveiligingsoplossing vormt een enkel softwarepakket en biedt een uniforme beheerconsole.

Voor u om een veerkrachtig bedrijf op te bouwen

Minder risico
op cyber breaches

Cyberinbraken kunnen dagen of weken productieonderbrekingen veroorzaken, met enorme verliezen tot gevolg. Een holistische benadering van cyberbeveiliging betekent dat u volledig gedekt bent, met minder risico om te worden geschonden.

Minder onduidelijkheid,
meer productiviteit

Uniforme cyberbeveiliging betekent eenvoudigere licenties, minder taken op het gebied van beveiligingsbeheer en hogere productiviteit - en dat alles terwijl de cyberbeveiliging van uw bedrijf daadwerkelijk wordt verbeterd.

Minder kosten
met cloud-native management

Cloud-native beheer betekent geen extra serverinvestering. Updates worden automatisch verwerkt, waardoor u het hoogste beschermingsniveau krijgt met de laagste updatekosten.

Elements solutions

De oplossingen van F-Secure Elements beschermen uw bedrijf tegen alle cyberdreigingen. Gebruik individuele oplossingen voor specifieke behoeften of verkrijg volledige bescherming door ze allemaal te combineren.

Endpoint protection

Endpoint Detection and Response

Vulnerability Management

Cloud Protection

Elements solutions

De gemiddelde tijd om een breach te identificeren is 220 dagen

Detecteer en stop security breaches

Als je het niet kunt zien, kun je het ook niet stoppen. F-Secure Elements Endpoint Detection and Response maakt gebruik van de meest geavanceerde analyse- en machine learning-technologieën om uw organisatie te beschermen tegen geavanceerde cyberbedreigingen en -inbreuken.

Ontdek waarom bedrijven tevreden zijn over F-Secure Elements

Gratis 30-day trial

F-Secure Elements

Probeer F‑Secure Elements 30 dagen uit. We beginnen met twee bekroonde kerncomponenten van F‑Secure Elements: F‑Secure Elements Endpoint Protection & F‑Secure Elements Endpoint Detection and Response.

  • Toonaangevende Windows-, Mac- en Linux-werkstationbeveiliging met bescherming tegen malware, Trojaanse paarden en backdoors
  • Krijg direct inzicht in uw IT-omgeving en detecteer binnen enkele minuten cyberaanvallen en IT-problemen
  • Reageer op bedreigingen met automatisering en begeleiding of krijg hulp bij moeilijke bedreigingsdetecties van F-Secure

Zodra u aan de slag bent, helpen we u bij het toevoegen van de andere twee componenten: F‑Secure Elements for Microsoft 365 & F‑Secure Elements Vulnerability Management.

  • Bedrijfsgegevens
  • Contactgegevens proefversie

We verwerken de persoonsgegevens die u met ons deelt in overeenstemming met ons privacybeleid voor zakelijke klanten.

Middelgrote organisaties zijn meer en meer een target

Vergroot uw beveiliging met een ervaren cybersecurity partner

Voor een sterke verdediging heb je automatisering nodig, maar ook menselijke expertise. U kunt Elements kopen als een volledig beheerde abonnementsservice van een van onze gecertificeerde partners, wat betekent dat een heel team van cyberbeveiligingsexperts van wereldklasse altijd voor u klaar staat.

F-Secure Elements – Eén platform voor al uw beveiligingsbehoeften