Wat voor soort beveiliging hebt u nodig?

Of het nu gaat om de beste endpoint bescherming, strategieën voor cybersecurity of incidentrespons, F-Secure biedt een oplossing voor al uw beveiligingsbehoeften.

Endpoint beveiliging

Endpoint-beveiliging vormt de hoeksteen van cybersecurity. Onze bekroonde oplossingen maken gebruik van geavanceerde technologie, heuristieke analyse en geavanceerde machine learning-algoritmes om alle apparaten van eindgebruikers veilig te houden.

F-Secure Protection Service for Business

In de cloud gehoste, uitgebreide en flexibele endpoint bescherming voor al uw apparaten.

F-Secure Business Suite

Op locatie inzetbare en optimaal configureerbare beveiliging, van servers tot endpoints.

F-Secure Rapid Detection & Response

Bewaak de status van uw IT-omgeving en beveiliging, detecteer snel gerichte aanvallen en reageer op kwaadaardige activiteit met optimaal overzicht, contextuele informatie en geautomatiseerde tegenmaatregelen.

Managed detection and response

Het bedreigingslandschap ontwikkelt zich in razendsnel tempo. Onze geavanceerde technologie combineert de kracht van machine learning met menselijke expertise om uw organisatie en bedrijfsgegevens te beschermen tegen cybercriminelen die vanachter hun toetsenbord live aanvallen uitvoeren.

F-Secure Rapid Detection & Response Service

Onze managed service biedt 24/7 bewaking van uw beveiliging, stelt u binnen enkele minuten op de hoogte van gedetecteerde bedreigingen en biedt heldere aanbevelingen ten aanzien van de incidentrespons.

F-Secure Countercept

Geavanceerde managed threat hunting service om geavanceerde menselijke tegenstanders die live, hands-on keyboard aanvallen uitvoeren, 24/7 te detecteren en erop te reageren.

Beveiligde samenwerking

Het beveiligen van bedrijfsmiddelen in de cloud is van essentieel belang. Onze baanbrekende beveiligingsoplossing biedt u verbeterde bescherming en meer grip op uw netwerk, e-mailapplicaties en software.

F-Secure Cloud Protection for Salesforce

Vult de beveiligingsfunctionaliteit van Salesforce aan door het terugdringen van risico's rond uploads, links en e-mailverkeer.

Beheer van kwetsbaarheden

Vulnerability management speelt een belangrijke rol bij het evalueren van IT-risico's. Onze oplossingen voor het scannen op, en verhelpen van kwetsbaarheden bieden bedrijven overzicht op hun IT-activa en de status van hun beveiliging. Daarmee kunnen ze effectiever voldoen aan richtlijnen zoals PCI DDS en de GDPR.

F-Secure Radar

Een kant-en-klaar platform voor het scannen op, en verhelpen van kwetsbaarheden.

Professionele diensten

Profiteer optimaal van de oplossingen van F-Secure. Onze ervaren beveiligingsprofessionals kunnen cyberbedreigingen en potentiële conflicten met andere beveiligingsproducten snel en efficiënt verhelpen, zodat u zich volledig op uw zakelijke prioriteiten kunt richten.