Wat voor soort beveiliging hebt u nodig?

Of het nu gaat om de beste endpoint bescherming, strategieën voor cybersecurity of incidentrespons, F-Secure biedt een oplossing voor al uw beveiligingsbehoeften.

Alles-in-een-beveiliging

Eén platform voor al uw beveiligingsbehoeften.

F-Secure Elements

Beheer al uw beveiligingsbehoeften vanaf één console. F-Secure Elements geeft u de duidelijkheid, flexibiliteit en technologie die u nodig hebt om u aan te passen aan veranderende bedreigingen en zakelijke behoeften.

Endpoint beveiliging

Endpoint-beveiliging vormt de hoeksteen van cybersecurity. Onze bekroonde oplossingen maken gebruik van geavanceerde technologie, heuristieke analyse en geavanceerde machine learning-algoritmes om alle apparaten van eindgebruikers veilig te houden.

F-Secure Elements Endpoint Protection

In de cloud gehoste, uitgebreide en flexibele endpoint bescherming voor al uw apparaten.

F-Secure Business Suite

Volledige zakelijke beveiliging op locatie ontworpen door F-Secure voor fysieke, virtuele en cloudomgevingen.

F-Secure Elements Endpoint Detection and Response

Controleer de status en beveiliging van uw IT-omgeving, detecteer snel gerichte aanvallen en reageer met contextuele zichtbaarheid en automatisering.

Managed detection and response

Het bedreigingslandschap ontwikkelt zich in razendsnel tempo. Onze geavanceerde technologie combineert de kracht van machine learning met menselijke expertise om uw organisatie en bedrijfsgegevens te beschermen tegen cybercriminelen die vanachter hun toetsenbord live aanvallen uitvoeren.

F-Secure Countercept

Geavanceerde beheerde service voor het doorlopend opsporen van bedreigingen, ter detectie van en respons op bekwame menselijke tegenstanders die live en ter plekke toetsenbordaanvallen uitvoeren.

Beveiligde samenwerking

Het beveiligen van bedrijfsmiddelen in de cloud is van essentieel belang. Onze baanbrekende beveiligingsoplossing biedt u verbeterde bescherming en meer grip op uw netwerk, e-mailapplicaties en software.

F-Secure Cloud Protection for Salesforce

Vult de beveiligingsfunctionaliteit van Salesforce aan door het terugdringen van risico's rond uploads, links en e-mailverkeer.

F-Secure Elements for Microsoft 365

Complementeert Microsoft 365 native e-mailbeveiligingsmogelijkheden door geavanceerde bescherming te bieden tegen aanvallen via e-mail en URL's.

Beheer van kwetsbaarheden

Vulnerability management speelt een belangrijke rol bij het evalueren van IT-risico's. Onze oplossingen voor het scannen op, en verhelpen van kwetsbaarheden bieden bedrijven overzicht op hun IT-activa en de status van hun beveiliging. Daarmee kunnen ze effectiever voldoen aan richtlijnen zoals PCI DDS en de GDPR.

F-Secure Elements Vulnerability Management

Eenvoudig te implementeren scanner voor uw gehele netwerk en al zijn assets. F-Secure Elements Vulnerability Management scant het deep web, bestrijdt merkexploits en verlaagt uw totale kosten.

Professionele diensten

Profiteer optimaal van de oplossingen van F-Secure. Onze ervaren beveiligingsprofessionals kunnen cyberbedreigingen en potentiële conflicten met andere beveiligingsproducten snel en efficiënt verhelpen, zodat u zich volledig op uw zakelijke prioriteiten kunt richten.