1. Skip to navigation
  2. Skip to content
  3. Skip to sidebar

Tredje versionen av F-Secure Internet Security 2013 är nu tillgänglig

I dag släppte F-Secure en ny version av Internet Security 2013.

Versionen innehåller en förstärkning av bankskyddsfunktionen och förbättrad installation och prenumerationshantering. Bankskyddet skyddar automatiskt datorn när du utför bankärenden online och skyddar mot okända banktrojaner.

Alla nuvarande användare av F-Secure Internet Security 2012/2013 får de nya funktionerna genom en automatisk uppgradering innan slutet av mars 2013.

Du kan redan uppgradera manuellt från tidigare versioner till den senaste versionen genom att hämta och installera version 3 av F-Secure Internet Security 2013 från www.f-secure.com/downloads.

Läs versionsinformationen för ytterligare information.