1. Skip to navigation
  2. Skip to content
  3. Skip to sidebar

F-Secure Internet Security 2012 Service Release 1

F-Secure har släppt en uppdatering till produkten Internet Security 2012. F-Secure Internet Security 2012 Service Release 1 (SR1) innehåller produktuppdateringar som både förbättrar produktens stabilitet och gör webbläsningen smidigare. En mer detaljerad beskrivning av uppdateringarna finns i versionsinformationen för denna Service Release.

Alla befintliga Internet Security 2012-användare får denna Service Release automatiskt. Programvaran hämtas och installeras omärkligt i bakgrunden. När installationen har slutförts uppmanas användaren att starta om datorn.