1. Skip to navigation
  2. Skip to content
  3. Skip to sidebar

Installera F-Secure-produkter via ett nätverksinstallationsprogram

F-Secure använder ett nätverksinstallationsprogram för att hämta och installera F-Secure Internet Security 2012 och F-Secure Anti-Virus 2012.

Varför ett nätverksinstallationsprogram?

F-Secure började använda det lilla nätverksinstallationsprogrammet av följande anledningar:

• Tack vare att programmet är så litet blir hämtningen snabbare än tidigare. Installationsprogrammet tar över hämtningen av ytterligare komponenter, vilket gör installationen mera pålitlig.
  • Installationen av produkten går också snabbare än tidigare eftersom endast de nödvändiga komponenterna hämtas och installeras.
  • Det är alltid den senaste versionen som installeras. Detta betyder att användaren inte behöver uppgradera produkten efter installationen.