1. Skip to navigation
  2. Skip to content
  3. Skip to sidebar

Det går inte att göra en självständig installation av Client Security 10

Från och med version 10 går det inte att installera F-Secure Client Security självständigt. För att Client Security 10 ska kunna installeras måste F-Secure Policy Manager 10.10 vara tillgängligt. Detta kräver att en separat dator (server) är tillgänglig i nätverksmiljön.

Om din nuvarande miljö har en självständig installation av Client Security 9.x, har F-Secure följande lösningar (beroende på din situation):

Kontakta din närmaste F-Secure-partner eller F-Secure-återförsäljare för mer information.