1. Skip to navigation
  2. Skip to content
  3. Skip to sidebar

F-Secure Client Security 9.01 frisläppt

Syftet med version 9.01 är att åtgärda problem i tidigare produktversioner. Mer information om de åtgärdade problemen finns i Versionsinformation. Förutom att den nya versionen åtgärdar kända problem så är den dessutom resurssnålare, snabbare och säkrare än tidigare produktversioner.

Kunder som har ett giltigt support- och underhållsavtal med F-Secure är berättigade till ytterligare produktuppdateringar. Du hämtar den nya versionen från F-Secures webbplats. Befintliga kunder kan använda produktnyckeln för F-Secure Client Security 9.00 när de installerar programmet.