Nor
  1. Skip to navigation
  2. Skip to content
  3. Skip to sidebar

Nytt fra kundestøtte

F-Secure Internet Security 2012 Service Release 2

F-Secure har frigitt en oppdatering av Internet Security 2012. F-Secure Service Enabler Applications for Windows 2012 Service Release 2 (SR2) inneholder blant annet den nye funksjonen for resirkulering av lisenser, som gjør det mulig for brukeren å flytte en lisens til en annen datamaskin hvis alle tilgjengelige plasser i abonnementsgruppen er opptatt. Hvis du vil ha mer detaljert informasjon om oppdateringene, kan du lese produktmerknadene som følger med frigivelsen.

Alle eksisterende brukere av Internet Security 2012 mottar frigivelsen automatisk. Programvaren lastes ned og installeres i det stille i bakgrunnen. Så snart installasjonen er fullført, vil brukeren bli bedt om å starte datamaskinen på nytt.