Nor
  1. Skip to navigation
  2. Skip to content
  3. Skip to sidebar

Last ned de nyeste programvareversjonene

Hvis du har en gyldig abonnementsnøkkel for produktene på denne siden, kan du installere de nyeste versjonene. Følg instruksjonene.

F-Secure Internet Security 2014

Komplett beskyttelse for surfing, netthandel, nettbank og bruk av sosiale medier. F-Secure Internet Security beskytter ditt digitale innhold og deg med sanntidsbeskyttelse mot skadeprogrammer, hacker-angrep og identitetstyveri. Transaksjoner på nettet sikres med nettbankbeskyttelse, og du og barna dine beskyttes mot skadelige og upassende nettsteder.

Last ned

Instruksjoner for installasjon:

Merk: Ikke oppgrader til versjon 2014 hvis du har abonnert på en sikkerhetstjeneste gjennom din Internett-operatør eller gjennom F-Secure SAFE. SAFE-abonnenter må installere og oppgradere sikkerhetstjenester gjennom Min SAFE-portalen.

1. Klikk på knappen ovenfor, og velg Lagre fil.
  2. Dobbeltklikk på den nedlastede filen (F-SecureNetworkInstallerUpg.exe).
  3. Følg instruksjonene på skjermen (velg språk og godta lisensvilkårene).
  4. Hvis du har ny abonnementsnøkkel, skriver du den inn når du blir bedt om det.
    Merk: Dersom du installerer over et eksisterende abonnement, kan det hende at du ikke blir spurt om din nye nøkkel. Det er ikke nødvendig med en ny lisensnøkkel for å oppgradere til 2014-versjonen.
  5. Klikk gjennom de siste trinnene, og start datamaskinen på nytt hvis du blir bedt om det.

F-Secure Mobile Security

Komplett beskyttelse for surfing, netthandel, nettbank og sosiale medier. F-Secure Mobile Security beskytter ditt digitale innhold og deg mot virus, spionprogrammer, hacker-angrep og identitetstyveri når du er koblet til nettet. Den beskytter også mot skadelige nettsteder og ondsinnede programmer, og lar deg styre nettaktiviteten til barna dine. Antityveri hjelper deg med å finne, låse eller slette en tapt mobil enhet.

Last ned

Instruksjoner for installasjon:

F-Secure Anti-Virus

F-Secure Anti-Virus gir sanntidsbeskyttelse mot virus, spionprogrammer, infiserte e-postvedlegg og andre skadeprogrammer. Automatiske oppdateringer og avansert reaksjon i sanntid garanterer den raskeste beskyttelsen mot alle nye trusler, og DeepGuard 5-beskyttelse mot utnyttere hever beskyttelsen til et nytt nivå.

Last ned

Instruksjoner for installasjon:

Merk: Ikke oppgrader til nyere versjon hvis du abonnerer på en sikkerhetstjeneste via Internett-operatøren. Vent til du mottar mer informasjon.

1. Klikk på knappen ovenfor, og velg Lagre fil.
  2. Dobbeltklikk på den nedlastede filen (F-SecureNetworkInstallerUpg.exe).
  3. Følg instruksjonene på skjermen (velg språk og godta lisensvilkårene).
  4. Hvis du har ny abonnementsnøkkel, skriver du den inn når du blir bedt om det.
    Merk: Dersom du installerer over et eksisterende abonnement, kan det hende at du ikke blir spurt om din nye nøkkel. Det er ikke nødvendig med en ny lisensnøkkel for å oppgradere til nyere versjon.
  5. Klikk gjennom de siste trinnene, og start datamaskinen på nytt hvis du blir bedt om det.

F-Secure Anti-Virus for Mac

F-Secure® Anti-Virus for Mac gir bedre beskyttelse mot virus uten at det går på bekostning av ytelsen på Mac-maskinen. Les systemkravene før du laster ned.

Last ned

Instruksjoner for installasjon:

1. Klikk på knappen ovenfor, og velg Lagre fil.
  2. Dobbeltklikk på den nedlastede filen (f-secure_anti-virus_for_mac.mpkg). Velkomstvinduet for F-Secure Anti-Virus for Mac vises.
  3. Klikk på Fortsett, og følg trinnene på skjermen (godta lisensvilkårene, velg destinasjon og installasjonstype osv.) helt til installasjonen er fullført.
  4. Skriv inn abonnementsnøkkelen når du blir bedt om det, og klikk på Angi. Når abonnementet er bekreftet, er Mac-maskinen din fullstendig beskyttet.

F-Secure Anti-Theft

Anti-Theft er et program for mobilenheter. Programmet beskytter enheten på en enkel måte hvis du mister den eller den blir stjålet – og det er GRATIS!

Last ned

Instruksjoner for installasjon:

1. Klikk på Last ned-knappen, og velg det beste alternativet for å laste ned programvaren til telefonen.
  2. Følg instruksjonene.
  3. Så snart du har fullført installasjonsprosedyren, er mobilenheten din beskyttet.