1. Skip to navigation
  2. Skip to content
  3. Skip to sidebar

Ondersteuningsnieuws

F-Secure Internet Security 2012 Service Release 2

F-Secure heeft een update uitgegeven voor het product Internet Security 2012. F-Secure Service Enabler Applications for Windows 2012 Service Release 2 (SR2) bevat, onder andere, de nieuwe reyclefunctie voor licenties waarmee de gebruiker een licentie naar een andere computer kan verplaatsen als alle beschikbare licenties van de abonnementsgroep worden gebruikt. Voor een meer gedetailleerde beschrijving van de updates, kunt u de releaseopmerkingen van de servicerelease lezen.

Alle huidige gebruikers van Internet Security 2012 ontvangen de servicerelease automatisch. De software wordt op de achtergrond gedownload en geïnstalleerd. Zodra de installatie is voltooid, wordt gebruikers gevraagd de computer opnieuw op te starten.

18 juni 2012