1. Skip to navigation
  2. Skip to content
  3. Skip to sidebar

Download de laatste software versie

Als u een geldige licentiecode heeft voor de producten die op deze pagina zijn vermeld, kunt u de recentste versie installeren door de opgegeven instructies op te volgen.

F-Secure Internet Security 2014

Volledige bescherming voor surfen, winkelen, bankieren en het gebruik van sociale media. F-Secure Internet Security beschermt u en uw digitale gegevens met real-time bescherming tegen malware, hackers en identiteitsdiefstal. Uw online transacties worden gewaarborgd met Banking Protection en u en uw kinderen worden beschermd tegen schadelijke en aanstootgevende websites.

Downloaden

Installatie-instructies:

Opmerking: voer geen upgrade naar versie 2014 uit als u via uw internetprovider een abonnement hebt afgesloten. Wacht op verdere instructies.

1. Klik op de bovenstaande knop en selecteer Bestand opslaan.
  2. Dubbelklik op het gedownloade bestand (F-SecureNetworkInstallerUpg.exe).
  3. Volg de stappen op het scherm (selecteer een taal, accepteer de licentievoorwaarden).
  4. Als u een nieuwe abonnementscode hebt, kunt u deze invoeren wanneer er om wordt gevraagd.
    Opmerking: Voert u een installatie over een bestaande abonnement door, mag u niet naar een nieuwe Licentiecode gevraagd worden. Het is geen nieuwe licentiecode nodig voor het upgrade naar de Versie 2014.
  5. Klik door de volgende stappen en start uw computer opnieuw op als dit wordt aangegeven.

F-Secure Mobile Security

Volledige bescherming voor surfen, winkelen, bankieren en het gebruik van sociale media. F-Secure Mobile Security beschermt u en uw digitale gegevens tegen virussen, spyware, hackaanvallen en identiteitsdiefstal wanneer u online bent. Het beschermt u ook tegen schadelijk websites en kwaadaardige toepassingen en u kunt er ook het online leven van uw kinderen mee beperken. Met Anti-Theft kunt u een verloren mobiel apparaat lokaliseren, vergrendelen of verwijderen.

Downloaden

Installatie-instructies:

F-Secure Anti-Virus

F-Secure Anti-Virus biedt real-time bescherming tegen virussen, spyware, geïnfecteerde e-mailbijlagen en andere malware. Door automatische updates en verbeterde real-time reactie wordt de snelste bescherming tegen alle nieuwe dreigingen gegarandeerd, terwijl DeepGuard 5 Exploit Protection uw bescherming naar een hoger niveau brengt.

Downloaden

Installatie-instructies:

Opmerking: voer geen upgrade naar versie 2013 uit als u via uw internetprovider een abonnement hebt afgesloten. Wacht op verdere instructies.

1. Klik op de bovenstaande knop en selecteer Bestand opslaan.
  2. Dubbelklik op het gedownloade bestand (F-SecureNetworkInstallerUpg.exe).
  3. Volg de stappen op het scherm (selecteer een taal, accepteer de licentievoorwaarden).
  4. Als u een nieuwe abonnementscode hebt, kunt u deze invoeren wanneer er om wordt gevraagd.
    Opmerking: Voert u een installatie over een bestaande abonnement door, mag u niet naar een nieuwe Licentiecode gevraagd worden. Het is geen nieuwe licentiecode nodig voor het upgrade naar de Versie 2013.
  5. Klik door de volgende stappen en start uw computer opnieuw op als dit wordt aangegeven.

F-Secure Anti-Virus for Mac

F-Secure® Anti-Virus voor Mac biedt betere bescherming tegen virussen, zonder de prestaties van uw Mac te beperken. Lees de systeemvereisten voordat u begint met downloaden.

Downloaden

Installatie-instructies:

1. Klik op de bovenstaande knop en selecteer Bestand opslaan.
  2. Dubbelklik op het gedownloade bestand (f-secure_anti-virus_for_mac.mpkg). Het venster Welkom bij de installatie van F-Secure Anti-Virus voor Mac wordt weegegeven.
  3. Klik op Doorgaan en volg de stappen op het scherm (bijvoorbeeld: accepteer de licentievoorwaarden, selecteer de bestemming en het type installatie) totdat de installatie is voltooid.
  4. Voer uw abonnementscode in wanneer u hierom wordt gevraagd en klik op Instellen. Zodra het abonnement is gevalideerd, is uw Mac volledig beschermd.

F-Secure Anti-Theft

Anti-Theft is een toepassing voor uw mobiele apparaat. Het biedt een eenvoudige beveiliging voor uw apparaat wanneer het zoekraakt of wordt gestolen – en het is GRATIS!

Downloaden

Installatie-instructies:

1. Klik op de knop Downloaden en selecteer het beste alternatief om de software naar uw telefoon te downloaden.
  2. Volg de instructies.
  3. Uw mobiele apparaat is beveiligd zodra u de installatieprocedure hebt voltooid.