1. Skip to navigation
  2. Skip to content
  3. Skip to sidebar

Ondersteuningsnieuws

F-Secure Internet Security 2012 Service Release 1

F-Secure heeft een update uitgebracht voor het product Internet Security 2012. F-Secure Internet Security 2012 Service Release 1 (SR1) voorziet in productupdates die zowel de stabiliteit van het product als de browse-ervaring verbeteren. Voor een meer gedetailleerde beschrijving van de updates kunt u de releaseopmerkingen voor deze servicerelease lezen.

Alle huidige gebruikers van Internet Security 2012 ontvangen de servicerelease automatisch. De software wordt op de achtergrond gedownload en geïnstalleerd. Zodra de installatie is voltooid, wordt gebruikers gevraagd de computer opnieuw op te starten.