1. Skip to navigation
  2. Skip to content
  3. Skip to sidebar

Tukiuutiset

F-Secure Internet Security 2012 Service Release 2 -tuotepäivitys

F-Secure on julkistanut päivityksen Internet Security 2012 -tuotteeseen. F-Secure Service Enabler Applications for Windows 2012 Service Release 2 (SR2) sisältää esimerkiksi uuden lisenssien kierrätystoiminnon, jonka avulla käyttäjä voi siirtää lisenssin toiseen tietokoneeseen, jos kaikki käytettävissä olevat lisenssit ovat jo käytössä tilausryhmässä. Yksityiskohtaiset kuvaukset päivityksistä sisältyvät SR-tuotepäivityksen julkaisutietoihin.

Kaikki vanhat Internet Security 2012 -käyttäjät saavat SR-tuotepäivityksen automaattisesti. Ohjelmisto latautuu ja asentuu huomaamatta taustalla. Kun asennus on valmis, käyttäjää pyydetään käynnistämään tietokone uudelleen.