1. Skip to navigation
  2. Skip to content
  3. Skip to sidebar

Lataa uusimmat ohjelmistoversiot

Jos sinulla on jonkin tällä sivulla mainitun tuotteen voimassa oleva tilauskoodi, voit asentaa kyseisen tuotteen uusimman version noudattamalla annettuja ohjeita.

F-Secure Internet Security

F-Secure Internet Security huolehtii netin selailun, nettiostosten, verkkopankin ja sosiaalisen median turvallisuudesta. Ratkaisu suojaa tietokoneen sisältöjä ja sinua reaaliaikaisesti viruksilta, vakoiluohjelmilta, tietomurroilta ja identiteettivarkauksilta. Pankkitoimintojen suojaus takaa verkkopankin turvallisen käytön. Lapsilukko auttaa suojaamaan lapsia haitallisilta verkkosivustoilta.

Lataa

Asennusohjeet:

Huomautus: Älä päivitä, jos olet tilannut tietoturvapalvelun Internet-operaattoriltasi tai F-Secure SAFE -palvelun kautta. SAFE-tilaajien on asennettava ja päivitettävä tietoturvapalvelut My SAFE -portaalin kautta.

1. Napauta yllä olevaa painiketta ja valitse Tallenna tiedosto (Save File).
  2. Kaksoisnapauta ladattua tiedostoa (F-SecureNetworkInstallerUpg.exe).
  3. Noudata näytön ohjeita (valitse kieli, hyväksy käyttöehdot).
  4. Jos sinulla on uusi tilauskoodi, syötä se pyydettäessä.
  5. Käy läpi loput vaiheet ja käynnistä tietokoneesi uudelleen, jos kone sitä pyytää.

F-Secure Mobile Security

F-Secure Mobile Security huolehtii netin selailun, nettiostosten, verkkopankin ja sosiaalisen median turvallisuudesta. Ratkaisu suojaa laitteiden sisältöjä ja sinua viruksilta, vakoiluohjelmilta, tietomurroilta ja identiteettivarkauksilta. Mobile Security estää haitalliset sivustot ja sovellukset ja auttaa valvomaan lasten verkon käyttöä. Varkaudenesto auttaa paikantamaan, lukitsemaan tai tyhjentämään kadonneen mobiililaitteen.

Lataa

Asennusohjeet

F-Secure Anti-Virus

F-Secure Anti-Virus suojaa reaaliaikaisesti viruksilta, vakoiluohjelmilta, haitallisilta liitetiedostoilta ja muilta haittaohjelmilta. Automaattiset päivitykset ja reaaliaikainen reagointi takaavat nopeimman suojauksen kaikkia uusia uhkia vastaan, ja DeepGuard 5 -ominaisuus tehostaa suojausta entisestään.

Lataa

Asennusohjeet:

Huomautus: Älä päivitä tuotetta uuteen versioon, jos olet tilannut jonkin tietoturvapalvelun Internet-palveluntarjoajaltasi. Odota lisäohjeita.

1. Napauta yllä olevaa painiketta ja valitse Tallenna tiedosto (Save File).
  2. Kaksoisnapauta ladattua tiedostoa (F-SecureNetworkInstallerUpg.exe).
  3. Noudata näytön ohjeita (valitse kieli, hyväksy käyttöehdot).
  4. Jos sinulla on uusi tilauskoodi, syötä se pyydettäessä.
    Huomaa: Jos olet asentamassa tuotetta olemassa olevaan tilaukseen, uutta tilauskoodia ei välttämättä pyydetä. Et tarvitse uutta tilauskoodia päivittäessäsi tuotteen uusimpaan versioon.
  5. Käy läpi loput vaiheet ja käynnistä tietokoneesi uudelleen, jos kone sitä pyytää.

F-Secure Anti-Virus for Mac

F-Secure® Anti-Virus for Mac tarjoaa parempaa suojausta viruksilta uhraamatta Mac-tietokoneen suorituskykyä. Lue järjestelmävaatimukset ennen kuin lataat.

Lataa

Asennusohjeet:

1. Napauta yllä olevaa painiketta ja valitse Tallenna tiedosto.
  2. Kaksoisnapauta f-secure_anti-virus_for_mac.mpkg-tiedostoa. Näkyviin tulee F-Secure Anti-Virus for Mac Installer -ikkuna.
  3. Napauta Jatka ja viimeistele asennus noudattamalla näytön ohjeita (hyväksy lisenssiehdot , valitse kohde ja asennustyyppi, jne.).
  4. Kirjoita tilauskoodisi pyydettäessä ja napsauta Aseta. Tilauksen vahvistamisen jälkeen Mac-tietokoneesi on täysin suojattu.

F-Secure Anti-Theft

Anti-Theft on mobiililaitteille tarkoitettu sovellus, joka suojaa tietosi ja auttaa sinua paikantamaan puhelimesi, jos se katoaa tai varastetaan.

Lataa

Asennusohjeet:

1. Napauta yllä olevaa painiketta ja valitse sinulle sopivin ohjelmiston lataustapa.
  2. Noudata annettuja ohjeita.
  3. Asennuksen jälkeen mobiililaitteesi on suojattu.