1. Skip to navigation
  2. Skip to content
  3. Skip to sidebar

F-Secure Internet Security 2013 version 3 er nu tilgængelig

F-Secure har i dag frigivet en ny version af Internet Security 2013.

Bortset fra forbedringerne af funktionen Bankbeskyttelse indeholder version 3 forbedringer af installation og abonnementshåndtering. Med Bankbeskyttelse sikres din computer automatisk under onlinebanksessioner, og funktionen yder beskyttelse mod ukendte trojanske heste.

Alle eksisterende brugere af F-Secure Internet Security 2012/2013 modtager de nye funktioner via en automatisk opgradering inden slutningen af marts 2013.

Du kan allerede nu manuelt opgradere fra en tidligere version til den nyeste version ved at hente og installere F-Secure Internet Security 2013 version 3 fra www.f-secure.com/downloads.

Du kan finde yderligere oplysninger om den nye version i produktbemærkningerne.