1. Skip to navigation
  2. Skip to content
  3. Skip to sidebar

F-Secure Internet Security 2012 Service Release 2

F-Secure har frigivet en opdatering til Internet Security 2012-produktet. F-Secure Service Enabler Applications for Windows 2012 Service Release 2 (SR2) indeholder bl.a. en ny funktion til genbrug af licenser, som gør det muligt for brugeren at flytte en licens til en anden computer, hvis alle de tilgængelige licenser i abonnementsgruppen er i brug. Du kan finde en mere detaljeret beskrivelse af opdateringerne i produktbemærkningerne til tjenesten.

Alle nuværende brugere af Internet Security 2012 modtager automatisk opdateringen. Programmet hentes og installeres automatisk i baggrunden og uden brugerinput. Når installationen er fuldført, bliver brugerne bedt om at genstarte deres computer.

18. juni 2012