1. Skip to navigation
  2. Skip to content
  3. Skip to sidebar

F-Secure Internet Security 2012 Service Release 1

F-Secure har udgivet en opdatering til Internet Security 2012. F-Secure Internet Security 2012 Service Release 1 (SR1) indeholder produktopdateringer, der forbedrer stabiliteten af produktet og forbedrer din oplevelse på internettet. Du kan finde en mere detaljeret beskrivelse af opdateringerne i produktbemærkningerne til tjenesten.

Alle nuværende brugere af Internet Security 2012 modtager automatisk opdateringen. Programmet hentes og installeres automatisk i baggrunden og uden brugerinput. Når installationen er fuldført, bliver brugerne bedt om at genstarte deres computer.