1. Skip to navigation
  2. Skip to content
  3. Skip to sidebar

Installere F-Secure-produkter via netværksinstallation

F-Secure bruger netværksinstallation til at hente og installere F-Secure Internet Security 2012 og F-Secure Anti-Virus 2012.

Hvorfor netværksinstallation?

F-Secure begyndte at bruge netværksinstallation af følgende årsager:

• Takket være netværksinstallationen er den første hentning af installationsprogrammet hurtigere end tidligere. Netværksinstallationen overtager hentningen af de øvrige komponenter, hvilket gør installationen mere pålidelig.
  • Installationen af produkterne går også hurtigere end tidligere, fordi det kun er de påkrævede produktkomponenter, der hentes og installeres.
  • Det er altid den nyeste version, der installeres. Det betyder, at brugeren ikke behøver at opgradere produktet lige efter installationen.