1. Skip to navigation
  2. Skip to content
  3. Skip to sidebar

Nyt F-Secure-diskussionsforum er åbnet

Uanset om du allerede er F-Secure-kunde eller ej, kan du skrive spørgsmål i communityet og få hurtige svar. Eller du kan stille et spørgsmål i app'en på vores Facebook-side – så får du svaret direkte i din profil. Uanset metoden er brugerne med til i at skabe en stor mængde viden, som kommer mange mennesker verden over til gode.

F-Secure inviterer dig til at være med. De mest aktive deltagere bliver anerkendt og belønnet. Til at starte med findes communityet kun på engelsk. I fremtiden vil vi dække endnu flere sprog og integrere communityet med Twitter. Prøv det, og fortæl os, hvad du synes om det.