1. Skip to navigation
  2. Skip to content
  3. Skip to sidebar

Hent de seneste softwareversioner

Hvis du har en gyldig abonnementsnøgle til produkterne på denne side, kan du installere de nyeste versioner ved at følge instruktionerne.

F-Secure Internet Security 2014

Komplet beskyttelse til surfing, shopping, bankforretninger og brug af sociale medier. F-Secure Internet Security beskytter dit digitale indhold og dig med realtidsbeskyttelse mod malware, hackere og identitetstyveri. Dine onlinetransaktioner er sikret med bankbeskyttelse, og du og dine børn er beskyttet mod skadelige og usmagelige websteder.

Hent

Installationsvejledning:

Bemærk! Opgrader ikke til version 2014, hvis du har abonneret på en sikkerhedstjeneste gennem din internetudbyder eller gennem F-Secure SAFE. Abonnenter af SAFE skal installere og opgradere sikkerhedstjenester gennem My SAFE-portalen.

1. Klik på knappen ovenfor, og vælg Gem fil.
  2. Dobbeltklik på den downloadede fil (F-SecureNetworkInstallerUpg.exe).
  3. Følg trinene på skærmen (vælg sprog, accepter licensbetingelser).
  4. Hvis du har en ny abonnementsnøgle, skal du indtaste den, når du bedes om det.
    Bemærk: Dersom du installerer via et eksisterende abonnement bliver du ikke nødvendigvis bedt om det nye nøgleord. Det er ikke nødvendigt med et nyt abonnement for at opgradere til 2014 versionen.
  5. Klik igennem resten af trinene, og genstart din computer, hvis du bedes om det.

F-Secure Mobile Security

Komplet beskyttelse til surfing, shopping, bankforretninger og brug af sociale medier. F-Secure Mobile Security beskytter dit digitale indhold og dig mod virus, spyware, hackerangreb og identitetstyveri, når du er online. Det sikrer dig også mod skadelige websteder og ondsindede programmer og giver dig mulighed for at moderere dine børns onlineliv. Antityveri hjælper dig med at lokalisere, låse eller slette en mistet mobil enhed.

Hent

Installationsvejledning:

F-Secure Anti-Virus

F-Secure Anti-Virus yder realtidsbeskyttelse mod virus, spyware, inficerede vedhæftede filer til e-mail og anden malware. Automatiske opdateringer og avanceret reaktion i realtid garanterer den hurtigste beskyttelse mod alle nye trusler, mens DeepGuard 5 Exploit Protection hæver beskyttelsen til et nyt niveau.

Hent

Installationsvejledning:

Bemærk: Du skal ikke opgradere til nyere version, hvis du har abonneret på en sikkerhedstjeneste via din internetudbyder. Vent, indtil du får mere at vide.

1. Klik på knappen ovenfor, og vælg Gem fil.
  2. Dobbeltklik på den downloadede fil (F-SecureNetworkInstallerUpg.exe).
  3. Følg trinene på skærmen (vælg sprog, accepter licensbetingelser).
  4. Hvis du har en ny abonnementsnøgle, skal du indtaste den, når du bedes om det.
    Bemærk: Dersom du installerer via et eksisterende abonnement bliver du ikke nødvendigvis bedt om det nye nøgleord. Det er ikke nødvendigt med et nyt abonnement for at opgradere til nyere version.
  5. Klik igennem resten af trinene, og genstart din computer, hvis du bedes om det.

F-Secure Anti-Virus for Mac

F-Secure® Anti-Virus til Mac giver bedre beskyttelse mod virus, uden at det går ud over din Macs ydeevne. Løs systemkravene, før du downloader.

Hent

Installationsvejledning:

1. Klik på knappen ovenfor, og vælg Gem fil.
  2. Dobbeltklik på den downloadede fil (f-secure_anti-virus_for_mac.mpkg). Vinduet Velkommen til installation af F-Secure Anti-Virus for Mac åbnes.
  3. Klik på Fortsæt, og følg trinene på skærmen (f.eks. accepter licensbetingelser, vælg destination og installationstype), indtil installationen er fuldført.
  4. Indtast din abonnementsnøgle, når du bedes om det, og klik på Sæt. Din Mac er fuldt beskyttet, når abonnementet er godkendt.

F-Secure Anti-Theft

Anti-Theft er et program til din mobilenhed. Det giver en nem beskyttelse af din enhed, hvis den mistes eller stjæles, og det er GRATIS!

Hent

Installationsvejledning:

1. Klik på knappen Hent, og vælg det bedste alternativ for at hente softwaren til telefonen.
  2. Følg instruktionerne.
  3. Din mobilenhed er beskyttet, når du har fuldført installationen.